Viena zoba atjaunošana

Arī viena zoba zaudēšana nav patīkama. Iemesli var būt dažādi – kariess, komplikācijas, kas radušās neveiksmīgas zoba ārstēšanas rezultātā vai trauma. Ja zobu vairs nevar glābt, tas ir jāizrauj.

Dzīvot bez zoba, īpaši, ja šis defekts atrodas estētiskajā zonā, ir ārkārtīgi grūti. Katru dienu ir jāsatraucas par savu smaidu un to, vai kāds pamanīja vai nepamanīja jūsu zoba trūkumu. Tomēr jums nav jāsamierinās ar šo situāciju, jo ir pieejams mūsdienīgs un uzticams risinājums – zoba atjaunošana ar Neodent implantu.

Kā atjaunot zaudēto zobu? Tikai 4 vienkārši soļi, un jūs aizmirsīsit par šo nepatīkamo notikumu:

 

  • Konsultācija un diagnostika. Pirmajā vizītē zobārsts izvērtēs jūsu veselības stāvokli, pamatojoties uz slimības vēsturi, mutes dobuma stāvokli un, nepieciešamības gadījumā – arī papildu izmeklējumiem. Ir ļoti svarīgi rūpīgi izvērtēt katru konkrēto gadījumu, lai sastādītu vispiemērotāko ārstēšanas plānu.

 

  • Implantācijas operācija. Zobu implantācija ir nesāpīga procedūra, jo tās laikā tiek izmantota lokālā anestēzija (jūs nejutīsiet ne sāpes, ne citas nepatīkamas sajūtas). Ārsts ievietos implantu plānotajā vietā un aizšūs brūces. Viena implanta ievietošanas procedūra notiek aptuveni 20–30 minūtes. Parasti šuves tiek izņemtas apmēram desmit dienas pēc operācijas. Ņemot vērā jūsu veselības stāvokli, zobārsts izvērtēs, cik ilgs laiks būs nepieciešams dzīšanai (apmēram no sešām nedēļām līdz pat pāris mēnešiem).

 

  • Zoba atjaunošana. Pēc dzīšanas posma beigām zobārsts izvērtēs, kāds zoba kroņa atjaunošanas veids ir vispiemērotākais. Šajā posmā tiek paņemts zoba nospiedums, lai laboratorijā varētu izgatavot zoba kroni (protēzi). Ir gadījumi, kad izrautā zoba vietā uzreiz var ielikt implantu. Tā ir tūlītēja implantācija. Tas nozīmē, ka vienas vizītes laikā tiek veikta gan zoba izraušana, gan implantācija. Dažos gadījumos pagaidu zoba kroni var piestiprināt tajā pašā dienā vai nākamajā dienā pēc procedūras.

 

  • Kopšana. Zoba aizvietošana ar implantu nebeidzas līdz ar zoba kroņa nostiprināšanu. Svarīgi ievērot visus zobārsta norādījumus par pareizu zobu tīrīšanu, kā arī apmeklēt visas noteiktās pārbaudes. Tikai tā iespējams nodrošināt, ka implants kalpos ilgi.

Viena zoba atjaunošana

Katram zobam mutes dobumā ir svarīga loma. Neatkarīgi no tā, kā un kāpēc jūs zaudējāt savu zobu, implantācija palīdzēs ātri un efektīvi atrisināt šo problēmu.

Lasīt vairāk

Vairāku zobu atjaunošana

Ar zobu implantu palīdzību jūs atkal varat izbaudīt dabisku un veselīgu smaidu.

Lasīt vairāk

Visu zobu atjaunošana

Daudzu vai visu zobu trūkums ir izplatīta vecāka gadagājuma cilvēku problēma. Ar mūsdienīgu ārstēšanas metožu palīdzību ir iespējams atkal iegūt visus zobus.

Lasīt vairāk

Rakstiet mums

Cēsu iela 31 k-3, Rīga, LV-1012